Saturday, November 20, 2010

eiduladha 2010

FIRST DAYS

raya haji tahun nie aku rasa xcukup meriah sbb my hubby xder...xrasa happening sgtlah ..tapi ape2 pun kitorang sambut aidil adha thun ni dgn hati yg gembira kerana kami semua masih lagi diberi peluang oleh-Nya untuk menyambut aidil adha tahun ni..pagi raya tu cam sediyh gak lar coz teringat kat my hubby,tapi kalau ader asyik gaduh jew(gaduh2 syg)..hihi..tapi bila da jauh rasa rindu pulak..ermmm..xsabar tunggu dia balik tpi lambat lagi lah...aku sambut raya haji dengan buah hatiku muhammad afiq fikri..dia pun nmpk mcm excited jew walaupun dia belum mengerti apa2 pasal raya haji niyh...aidil adha tahun ni mmg cukup berkorban aku rasa sbb my hubby xder...oh..rindu nyer....

 xperlah walaupun x sedondong...

SECOND DAY

raya kedua kitorang buat 'open house',biasanya kitorang buat raya pertama tapi thun niyh tukar hari lak pulak...just jemput saudara mara terdekat n kawan2 jer..tu pun ader gk kawan2 yg x dtg..tapi xperlah nk wat cam mana maybe diorang ade kerja lain...

  my fren dgn afiq

 kitorang ....

tu je lah yg ingin dikongsi bersam...semoga dipanjang kan umur untuk sambut aidil adha tahun depan..

No comments:

Post a Comment