Monday, May 16, 2011

tudung bawal ku sayunk

assalamualaikum semua..hehe..hr ni nak citer sal tudung..ape kena lak dgn aku ni kan tetiba jew bukak citew sal tudung bawal ni..knp org panggil tudung bawal ek??nk kata cam ikan bawal,xjugak kan..arghh lantak r kan...ri ni aku start balik pakai tudung bawal nk g tau u oals...haha...setelah sekian lama tidak ku pakai tudung2 bawal ku,biasalah skunk kan trend tudung instant,cam syria lah apelah....pakai tudung bawal ri ni aku tgk ok jew,cun2 gt...haha..maklumlah dah lama xpakai kan,jd cam naik seri konon2 nya sikit.....(aduh sayam!!!)...setelah tudung instant fofular dikalangan kaum hawa skunk ni,tudung bawal ku hanya digantung di dlm lemari jew,dan ade jugak yg aku sumbat masuk lam kotak(duk diyam2 kt situ..haha..giler kejam kan)...kesian kt mung...!!tp pg td,sesudah subuh,aku duk belek2 tudung,duk tercari-cari nk pakai tudung mn ri ni,maka tatkala terpandang wajah si bawal maka terdetik di hati dan sanubari ku untuk memakai nyer...kuang..kuang...maka ku ambil dan ku try2 kt depan cermin maka pakai lah tudung bawal pg ni n kuar p keje..hakhak...mesti cik tudung bawal hepy ri ni sbb blh melihat dunia luar selain melihat dinding lemari aku tiap2 hari,yg kat dlm kotak lg kesian,xdpt oksigen yg cukup...hukhuk...xpew..nt akan tiba pulak giliran cik2 bawal yg lain lak nt k..jasamu dikenang ok cik bawal....:))

pesanan penaja:-entry ni xder gambar sbb aku xder mood nk bergambar(mood meroyan)..

No comments:

Post a Comment